Avajaisseminaarissa tieteenalojen dialogia eläinten toimijuudesta

Projektimme järjesti Turun yliopistolla toukokuun alussa kaksipäiväisen Tieteenalojen vuoropuhelua eläinten toimijuudesta -seminaarin. Seminaarin tavoitteena oli lisätä eri tieteenaloilla toimivien eläintutkijoiden verkostoitumista sekä edistää dialogia. Onnistuneeseen tapahtumaan osallistui eläintutkimuksen parissa työskenteleviä tutkijoita ympäri Suomen. Esitelmän pitäjät tutkimusaiheinen löytyvät seminaariohjelmasta.

 

Paneeli
Keskiviikon panelistit. Eija Vinnari (TY, laskentatoimi), Timo Vuorisalo (TY, ympäristötiede), Tuomas Räsänen (TY, yleinen historia) ja Erika Isolauri (TY, lastentautioppi). Kuva: Jussi Lehtonen.
Seminaarilaisia
Kuva: Jussi Lehtonen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *